Håndlæsning

Så hvad er kiromanti? – i daglig tale håndlæsning.
Kiromantien er et flere tusinde år gammelt redskab og en kilde til større selvindsigt. Den har til opgave at bevidstgøre vores sind og vejlede os, så vi kan have en positiv indflydelse på vores fremtid. Fysiologisk set er de linjer der er i dine hænder skabt af nerveimpulser fra hjernen. Disse linjer ændrer sig i takt med at du ændrer og udvikler dig. Når jeg læser i dine hænder, ser og bruger jeg de energier der bevæger sig rundt.

Helt praktisk vil sessionen starte med, at jeg inviterer dig til at lave en blindtegning, så du stille og roligt åbner op, så jeg får en fornemmelse af, hvor du står lige nu. Hvis du gerne vil det, får du en intro til, hvordan du laver din blindtegning. Jeg vil hele tiden guide dig, så du ved hvad der skal ske. Derefter starter den energetiske håndlæsning med at jeg tyder din overhånd. Den vil give et billede af din nuværende situation, altså hvad der rører sig inde i dig lige nu samt dine grundlæggende personlighedstræk. Dernæst vender du dine hænder og jeg vil tolke og gå mere i dybden i dit indre ud fra de linjer, energier, mønstrer og farver som du har i dine hænder.

Den sidste del af sessionen ser jeg ind din fremtid, hvis du har nogle spørgsmål som du ønsker svar på. Når læsningen er slut og inden vi skilles, vil jeg invitere dig til at stille de spørgsmål du måtte have, hvis du ikke har fået stillet dem undervejs.
Du skulle nødig brænde inde med noget.

Jeg fortæller dig alt, hvad jeg ser. Hånden viser kun det, du er klar til at rumme og arbejde med.

Jeg ønsker at guide dig til større selvindsigt på din videre sjælerejse.
Igennem en læsning vil jeg vække din indre visdom.
Svaret er inde i dig.

Priser:

Ca. 1 times læsning 800,-
Ca. 30 min. læsning 550,-
Tydning af blindtegning ca. 30 min. 350,-

EVENTS:

Du samler en gruppe på min. 4 og maks. 7.
Jeg kommer ud til jer og sidder i enerum og læser hver enkelt.
Hver læsning tager ca. 1 time hvoraf blindtegning er inkluderet.
Hvis I er flere end 7 personer (max. 12), kan jeg tilbyde mini-læsninger på ca. 20 min. hvor en blindtegning også vil være inkluderet, hvis man ønsker det.
Kontakt mig pr. mail eller tlf. for pris.

Booking

Booking af behandling sker via e-mail.
Du bedes oplyse navn, telefonnummer og ønskede behandling ved bestilling.

Kontakt
Kamille Maj
© Copyright - Kamille Maj 2023
Designet og udviklet af WEBBYNARY